Thuis

JINGKUN CHEMISTRY COMPANY Kwaliteitscontrole

Profiel QC
DE BESTE KWALITEIT EN THENOLOGY VOOR DE MARKT

De Processenvoorwaarden - van de Zaden aan de Chemische Gewijzigde Derivaten en de Speciale Definitieve Formuleringen van het Product, uitgebreid zijn bestudeerd door Jingkun om Hun Maximum Bruikbare Prestaties te verkrijgen
 
  • Zorgvuldige Selectie van Betrouwbare Leveranciers voor Guar Gemorste Gom
  • Re-zuiver Grondstof vóór Productie
  • Hoogst Geautomatiseerd Materiaal om Schone Productievoorwaarden te verzekeren
  • Wetenschappelijke Controle tijdens Chemische Reactie & Productie
  • Ervaren & Deskundige Werkman in Workshop
  • Strikte Kwaliteitscontroleprocedure (ISO/QHSE)

 

Met de ononderbroken ontwikkeling van de menselijke maatschappij, hebben de Kwaliteit, de Veiligheid, de Bedrijfsgeneeskundigen en de Milieubescherming van Ondernemingen more and more aandacht van het publiek aangetrokken. Het is niet alleen de verantwoordelijkheid en verplichting van ondernemingen om aandacht te besteden aan productkwaliteit, de gezondheid van werknemers te handhaven, en veilige en milieubeschermingsproductiediensten, maar ook de noodzakelijke voorwaarde uit te voeren om aan de marktconcurrentie deel te nemen.

 

Om ondernemingsbestuursniveau te verbeteren, blijf de de concurrentiecapaciteit van onderneming verhogen, ons bedrijf begon heeft beheersysteem sinds 1999 uit te voeren.

 

Vandaag heeft JIngkun het ISO19001-kwaliteitsbeheersysteem, de milieu het beheersysteemvereisten van ISO14001 en de bedrijfsgeneeskundigen en het veiligheidsbeheerssysteem van OHSAS18001 overgegaan, dat het gehele beheersysteem - QHSE-beheersysteem vormen.

JINGKUN CHEMISTRY COMPANY kwaliteitscontrole 0JINGKUN CHEMISTRY COMPANY kwaliteitscontrole 1JINGKUN CHEMISTRY COMPANY kwaliteitscontrole 2

Contactgegevens
JINGKUN CHEMISTRY COMPANY

Contactpersoon: Mr. Chris Gu

Tel.: 86-512-57865820

Direct Stuur uw aanvraag naar ons