Thuis ProductenHet breken van Guar Gom

Olie die Guar Gom/Hydroxypropyl Guar/Carboxymethyl Guar/CMHPG breken

Olie die Guar Gom/Hydroxypropyl Guar/Carboxymethyl Guar/CMHPG breken

  • Olie die Guar Gom/Hydroxypropyl Guar/Carboxymethyl Guar/CMHPG breken
Olie die Guar Gom/Hydroxypropyl Guar/Carboxymethyl Guar/CMHPG breken
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Verpakking Details: 25kgs per zak/karton
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

guar gom het fracking

,

guar gombrandkast

Olie die Guar Gom/Hydroxypropyl Guar/Carboxymethyl Guar/CMHPG breken

 

Als deel van CNPC-Groep, is Jingkun Chemistry Company de hoogste 3 fabrikanten van Guar Derivaten met inbegrip van HPG en CMHPG voor de olie en gasindustrie,

Verklaard die door ISO9001 en het lopen onder QHSE-systeem, in Kunshan-Stad wordt gevestigd, één uur door auto van de haven van Shanghai, heeft onze fabriek een jaarlijkse productiecapaciteit van 25,000MT en opslagcapaciteit van 20,000MT die klanten met efficiënte en stabiele levering kunnen verzekeren.

Naast de guar derivaten, kan Jingkun een brede waaier van chemische additieven ook produceren en aanbieden voor het hydraulische breken. Ons eigen R&D-centrum met 35 deskundigen heeft zich op het onderzoek geconcentreerd en het ontwerp van het breken van vloeistoffenformuleringen meer dan 15 jaar, onze zelf-ontworpen weerstand die op hoge temperatuur vloeistoffen breken is een ideale keus voor u. De aangepaste brekende vloeistoffen is ook beschikbaar voor u.

Jingkun kan klanten met de privé etiketterende diensten voor guar derivaten en chemische additieven ook aanbieden.

Olie die Guar Gom/Hydroxypropyl Guar/Carboxymethyl Guar/CMHPG breken 0

 

 

 

 

Hydroxypropyl Guar (HPG)

 

Product Zeer belangrijke Eigenschappen
Jk-101 Ontwikkelt viscositeit in zowel water en bine. Goede aqua-dissolvability/de verspreidbaarheid, geen fisheye gebeuren; Hoge verenigbaarheid met capillair-actieve stoffen; Goede vloeibaarheid en gemakkelijk te mengen; Snelle versie van viscositeit binnen 5 mins; Kan ook in de lage vloeistoffen van de vaste lichamenboring als meer viscosifier en vloeibaar-verliesadditief worden toegepast.
Jk-102 Zelf-hydratie.
Jk-104 Snel het Hydrateren Hydroxypropyl Guar.Designed voor het fracking van vloeistof in terugwinning van olie en gas wordt gebruikt dat. Uitstekende elektrolyttolerantie, viscositeitsstabiliteit en goede scheerbeurtdilutability.
Jk-106 Snel het Hydrateren Hydroxypropyl Guar.Good dispersity&solubility, ideale vervanging voor FHG in het breken van vloeistoffenformulering.

 


Carboxymethyl Hydroxypropyl Guar (CMHPG)

 

Product Zeer belangrijke Eigenschappen
Jk-1001 Goede aqua-dissolvability/de verspreidbaarheid, geen fisheye gebeuren; Snelle versie van viscositeit binnen 10mins; De goede thermische stability&Excellent het geven capaciteit, kan crosslinked met overgangs van de metaalionen en steun zand of andere proppants.
Jk-1002 Zelf-hydratie.
Jk-1007 Het snelle hydrateren CMHPG. De hogere viscositeitswaarde, vereist een extern zuur om hydratie in werking te stellen. De viscositeit kan bij pH waarde tussen 5.0-7.0 worden bereikt.
Jk-1008 Zelf-hydratie.

 


Carboxymethyl Guar (CMG)

 

Product Zeer belangrijke Eigenschappen
Jk-111 Goede verenigbaarheid met niet-ionische en anionische capillair-actieve stoffen. Heeft goede viscositeit en hydraat snel, corss-verbindingen in de fundamentele evenals zuurrijke omstandigheden.

 

Contactgegevens
JINGKUN CHEMISTRY COMPANY

Contactpersoon: Chris Gu

Tel.: 86-512-57865820

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten